Een week mama

Vandaag ben ik precies een week mama. Wat een mooi gevoel is dat! Ik kan me op dit moment niet voorstellen dat ik ooit gelukkiger ben geweest dan dit.

Toen Fons net geboren was moest dat moedergevoel nog een beetje groeien. Voordat mijn man en ik het door hadden was de bevalling alweer voorbij en waren we papa en mama van dat mooie kleine ventje. We hadden ons, ondanks al die maanden dat hij al in mijn buik zat, nog niet echt voor kunnen bereiden op de komt van onze zoon.

Nadat we van het LUMC overgeplaatst werden naar het Reinier de Graaf Gasthuis en Fons en ik samen op de kamer mochten ging het snel met dat moedergevoel. Uren heb ik naar hem zitten kijken vanuit mijn luie stoel. Eerst lag hij lekker in zijn coconnetje, de couveuse. Inmiddels ligt hij in een warmtebedje. Ik hoor hem zachtjes pruttelen, ik hoor hem de hik hebben, als hij huilt sta ik meteen naast zijn bedje en als hij aan het rondkijken is kijk ik met hem mee. Oh en dan heb ik het nog niet eens gehad over het onbeschrijflijke verliefde gevoel wat ik heb als ik kijk naar mijn man en Fons. Als Fons in zijn armen ligt te relaxen kan ik niet anders dan met de grootste glimlach ooit naar ze kijken, ondertussen die belachelijke rondfladderende vlinders semi-negerend.

Kortom: ik ben een gelukkig mens. Fons doet het voor zijn leeftijd ontzettend goed. Elke dag zet hij weer een stapje vooruit en elke dag groeien mijn verliefde gevoelens voor hem.

Bedankt voor jullie enorme hoeveelheid aan berichtjes die we hebben gekregen de afgelopen week. Via Twitter, Instagram, Facebook en via mijn site stromen de felicitaties binnen. Het zijn er zó ontzettend veel dat ik geen tijd heb om jullie allemaal te bedanken en de vragen kan ik ook niet allemaal beantwoorden, maar weet dat we alles lezen en dankbaar zijn!

Tot de volgende update! Ik laat snel weer van me horen hoor!

6 reacties op “Een week mama

  1. Ohh Marije, wat heerlijk om te lezen, ik herken die verliefde gevoelens enorm, dat had en heb ik ook heel erg! Gelukkig doet Fons het heel goed, ik duim dat hij snel met jullie mee naar huis mag 🙂 ik kijk alweer uit naar de volgende Fons-update 😀

    xxx Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten