Een draagzak van Emeibaby

Toen ik zwanger was van Fons wist ik het al: ik wil mijn baby heel graag bij me dragen in een draagzak of draagdoek. Ik vond het zo’n prachtig idee om mijn kindje dicht tegen mij aan te kunnen dragen. Toen Fons er eenmaal was overtrof het al mijn verwachtingen. Fons en ik hielden allebei enorm van die momenten samen en hij werd meteen rustig als ik hem in de draagdoek of draagzak deed.

Een combinatie van een draagdoek en een draagzak

Sinds een aantal maanden heb ik een draagzak van Emeibaby, gekregen van Draagzak.nl. Voor mij is dit echt een uitkomst, want hoewel ik fan ben van helemaal aan kunnen passen van een draagdoek ben ik meer een draagzak-type. Ik vind dat namelijk veel makkelijker om even snel om te doen. Klik en go, zal ik maar zeggen. Handig voor een ongeduldig persoon als ik. De draagzak is in mooie printjes te koop en ik heb zelf gekozen voor een rustige grijze kleur. Ik ben een béétje idioot als het gaat om matchende kleding enzo, dus dan is een effen kleur wel zo makkelijk haha.

De Emeibaby draagzak zit precies tussen een draagdoek en een draagzak in. Je hoeft geen ingewikkelde knopen te maken, maar je kunt hem wel precies aanpassen aan jou en je baby.

De Emeibaby draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte. Doordat je een doek met gespen aan kunt passen aan je kindje groeit de draagzak als het ware met je kindje mee. Ik had even hulp nodig van mijn vriendin die draagconsulente was, maar eenmaal gedaan is het makkelijk zelf aan te passen.

Rugklachten en dragen

Ik heb ontzettend veel rugklachten, helaas. Dat maakt dat ik niet al te lang kan dragen en het is door mijn rugklachten ook noodzakelijk om een goede draagzak te hebben. Eentje die ik dus goed aan kan passen aan mijn eigen lichaam en dat van mijn baby. De Emeibaby voldoet echt aan de eisen die ik stel. Goed afstellen is wel echt van groot belang, want toen ik dat nog niet had gedaan zat de draagzak minder lekker dan ik van tevoren had gedacht. Het is dus een kwestie van goed op jouw lichaam en wensen aanpassen voordat je kunt zeggen of het wel of niet een goede draagzak is. Ik kan dan ook iedereen aanraden om even langs een expert te gaan zodat je samen de Emeibaby, of welke andere draagzak of -doek dan ook, kunt aanpassen.

Als het goed is kan ik Noor in de Emeibaby draagzak dragen tot maat 86/92. Aangezien ze iets minder hard groeit als haar broer denk ik dat ik er nog wel een jaartje plezier van zal hebben. Ik kijk uit naar langere wandelingen met haar in de draagzak. Met mijn rug zal ik het goed moeten opbouwen en voorzichtig aan moeten doen, maar er is niks heerlijker dan haar dicht tegen me aan te kunnen dragen. Ik geniet daar echt zó enorm van. Noor is een heerlijk rustige baby, maar in de draagzak is ze nóg meer senang, zo fijn!

Draag jij jouw kindje graag? En gebruik je dan een draagdoek of een draagzak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten