Een babybox van Babymusthavebox

Ik ben echt gek op speciale boxen. Of het nu boxen voor mezelf of boxen voor mijn kind zijn, ik word er gelukkig van. Vaak zitten er producten in die ik zelf niet zo gauw los zou kopen en dan is het des te leuker om kennis te maken met producten die ik in een winkel voorbij zou zijn gelopen. Onlangs ontving ik een babybox van Babymusthavebox.nl, een jong bedrijf uit het noorden van het land wat allemaal toffe boxen voor baby’s en hun ouders maakt.

Babybox Pinky Dream

Ik mocht zelf een box uitzoeken en koos voor de babybox Pinky Dream. Ik paste het wel een beetje aan, want ik wilde namelijk een product in een andere kleur en dat was geen enkel probleem. Fijn dat er gewoon zo meegedacht wordt, want met zo’n box met producten zit er altijd wel iets tussen wat misschien niet helemaal je smaak is. Het aan kunnen passen is dan een fijne service.

In mijn variant van de babybox Pinky Dream zitten de volgende producten:

  • Roze confetti knuffeltje van Jollein

  • Mintgroene badcape van Jollein

  • Poster van Huusje (A4 formaat)

  • Bijtring van Mus en Moos

  • Slab van Jollein

De badcape van Jollein is normaal in deze box roze, maar omdat ik al zo ongelooflijk veel roze spullen heb koos ik voor een mintgroene badcape. Dat is ook meteen mijn favoriete product uit de doos, samen met de knuffel.

Het leuke vond ik dat een paar producten in de doos ingepakt waren. Dat maakt het toch net iets feestelijker en op deze manier kun je de doos ook linea recta en dus zonder het zelf in te moeten pakken als kraamcadeau geven. Ideaal, toch?

Babybox van Babymusthavebox.nl online kopen

Wil je de babybox van Babymusthavebox.nl online kopen? Dan kost dat je €39,95 exclusief verzendkosten. Als je alle producten los zou komen zou je dat €42,85 kosten. Het scheelt je dus een paar euro, al moet je de verzendkosten dus nog wel betalen.

Al met al een prima box voor het geld wat je er aan kwijt bent. Ik zou het in ieder geval ontzettend leuk vinden om deze box bijvoorbeeld bij een babyshower of als kraamcadeautje te krijgen.

Welke babybox zou jij nemen als je er eentje uit mocht kiezen?

Reactie op “Een babybox van Babymusthavebox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten