De Hippe Doos

Een paar weken geleden kwam ik via Instagram terecht op de site van De Hippe Doos. De Hippe Doos is, naar eigen zeggen, de cadeaudoos waar je helemaal happy van wordt. Nou, dat hoef je tegen mij geen twee keer te zeggen. Oké, ik twijfelde wel eventjes of ik hem zou bestellen. Hij kost namelijk €49,95 en dat vind ik best veel geld voor spullen die je niet zelf uitzoekt. Mijn man zei tegen me: ‘Joh, koop ‘m gewoon, je vindt het vast helemaal fantastisch.’ Aangezien ik volgzaam ben (whaha, NOT!) bestelde ik de doos. In de doos zitten trouwens producten ter waarde van zo’n €170,00 en deze producten zijn beschikbaar gesteld door een groot aantal verschillende webshops.

De Hippe Doos is snel uitverkocht

Dat bestellen had nog wel even wat voeten in de aarde. Hij was namelijk overal zó uitverkocht. Uiteindelijk wist ik er eentje te bemachtigen via Suede Design Shop. Wel moest ik nog even geduld hebben, want ik kreeg de doos twee weken nadat ik hem besteld had binnen. Toen de bezorger kwam wist ik zelfs niet meer dat ik hem besteld had, haha.

Inhoud De Hippe Doos

Maar goed: de inhoud. Daar kan ik kort over zijn: die viel me ontzettend tegen. Natuurlijk weet ik dat je niet iedereen tevreden kunt stellen, maar ik had er veel meer van verwacht. Er zit veel van hetzelfde in. Veel posters en kaarten, twee setjes herinneringskaarten die ontzettend op elkaar lijken, een bijtring, een speeldoekje, een kaartenhanger.

Veel zwart/wit en laat ik daar nu net niet van houden. Het enige zwart/witte wat ik ontzettend leuk vind zijn de hydrofiele doek van Lulujo (die is zó verschrikkelijk zacht, heel fijn) en de hydrofiele washandjes van Jollein. Ook de cadeaucode van Kleine Lucas vind ik tof, want deze shop verkoopt onder andere kleding voor prematuur geboren kindjes. Dat vind ik als moeder van een prematuurtje natuurlijk heel leuk.

Maar de rest van de doos? Die had van mij niet gehoeven. Zoals ik al zei veel zwart/wit, veel van hetzelfde, geen vernieuwende of extra leuke dingen. Ook mis ik een overzichtje van alle webshops en de prijzen van de producten.

Heb jij De Hippe Doos ook wel eens besteld? Wat vond je er van?

 

6 reacties op “De Hippe Doos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten