Boodschappen doen met de Hangmat2GO

Toen ik zwanger was van Noor was ik op zoek naar nieuwe gadgets op het gebied van baby’s. Ik keek en kijk nog steeds graag op Amerikaanse sites en zodoende kwam ik eens een hangmat voor in de winkelwagen tegen. Dat had ik nog nooit gezien in Nederland en zelfs niet in Europa. Wat was ik dan ook blij dat ik via Instagram opeens op het account van Poppiezz stuitte. De vrouw achter Poppiezz heeft namelijk een hangmat2GO ontworpen. Eindelijk was de hangmat voor mijn baby ook in Nederland verkrijgbaar!

Wat is de hangmat2go

De hangmat2GO is dus een hangmatje die in nagenoeg elke winkelwagen past. Yup, ook die van de bouwmarkten. Ik heb hem namelijk bij KARWEI getest en dat ging prima! Je maakt de hangmat vast door de plastic uiteinden op de winkelwagen te bevestigen. Daarna maak je hem met klittenband vast.  Onder de hangmat is nog genoeg ruimte voor boodschappen. Dat is ook wel anders als je de Maxi-Cosi in het winkelwagentje zelf moet zetten. Twee pakken melk en een brood en je kar is alweer vol. Met de hangmat2GO heb je daar dus geen last van.

Boodschappen doen met de Hangmat2GO

Hoewel ik fan ben van mijn Maxi-Cosi en het kliksysteem waarmee hij in de auto vastgezet kan worden ben ik geen fan van het stoeltje zelf. Ik vind dat baby’s er altijd zo opgepropt in zitten. De kin veel te veel op de borst, de nek in een rare hoek, het lijkt mij voor de baby ook allesbehalve comfortabel. Ik heb Noor een paar keer in de Maxi-Cosi meegenomen om boodschappen te doen, maar ik voelde me daar helemaal niet fijn bij.

Boodschappen doen met de Hangmat2GO voelde veel fijner. Noor lag lekker te chillen in haar hangmatje en kon zo lekker om zich heen kijken in plaats van vast te zitten in de Maxi-Cosi. Ik zag aan haar dat dat veel prettiger voor haar was. Noor is er nu helaas alweer te groot voor, want ze wil alleen maar rechtop zitten en rolt zich zó om. De hangmat2GO is daarom niet meer veilig voor haar, maar zolang je kindje lekker rustig blijft liggen en er goed in past is de hangmat echt iets voor jou. Ik kan haar trouwens nog wel meenemen in de Maxi-Cosi en haar dan met stoeltje en al in de hangmat zetten, maar dat heb ik tot nu toe nog niet gedaan.

Zou het wat voor jou en je kindje zijn, zo’n hangmatje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten