Aeromoov Instant Reisbed

Een aantal weken geleden ontving ik het Aeromoov Instant Reisbed om te testen met mijn mini. Het reisbedje had ik al gezien op de Negenmaandenbeurs en ik was er wel een klein beetje verliefd op geworden. De man die het reisbed demonstreerde gooide hem in één keer, hoppa, kant en klaar op de grond. Hoe handig is dat? Ik was dan ook blij verrast toen ik de mogelijkheid kreeg om dit bedje zelf uitvoerig te testen met Fons.

Klein van formaat

Het Instant Reisbed van Aeromoov is klein van formaat. En dan bedoel ik niet dat hij superklein is om in te slapen, maar dat hij heel klein op te vouwen is. Een standaard reisbed is een log geval wat veel ruimte inneemt in huis en in je kofferbak, maar het bedje van Aeromoov past doordat het plat opvouwt overal tussen. We hebben hem al meerdere keren mee genomen in de auto als we met Fons ergens naartoe gingen waar hij ook kon slapen en we leggen het bedje gewoon onderin de kofferbak. Daar bovenop kan al onze bagage, ideaal.

Tussenniveau voor je newborn

Als je net bevallen bent en het bedje ergens mee naartoe neemt wil je natuurlijk niet te ver hoeven bukken om je baby uit het bedje te halen. Daar heeft Aeromoov wat op bedacht: een tussenniveau. Dit rits je makkelijk in het bedje.

Ook het matras is op de grootte van het tussenniveau aan te passen door er met de rits een gedeelte van af te halen. Heel makkelijk en snel te regelen dus. Als je kindje eenmaal gaat zitten is het tijd voor het normale niveau. Er zitten overigens ook uitsparingen voor je voeten in het bedje zodat je lekker dichtbij kunt gaan staan als je je kindje er uit wilt tillen. Handig en beter voor je rug.

Lichtgewicht

Het Aeromoov reisbedje is lichtgewicht en weegt minder dan vijf kilo. Dat is inclusief een fijn matras. En juist het feit dat er al een matras bij zit is zo handig. Voor mijn oude campingbedje heb ik een apart matras gekocht, want dat matrasje wat er bij zat was zó hard, dat wilde ik mijn baby niet aan doen. Dan zit je dus met én een log bedje én een groot matras. Zeker voor de mensen met een kleinere auto is dat echt niet handig.

Er zijn ook nog accessoires te koop voor het bedje, zoals een zonnescherm, een klamboe, een hoeslaken en een matrasbeschermer. Vooral het zonnescherm en de klamboe lijken me heel handig, zeker als je je kindje lekker bij je hebt in de tuin of op het strand. Ideaal.

Mijn mening over het Aeromoov Instand Reisbedje

Ik heb het reisbedje in verschillende situaties getest. Allereerst heb ik hem buiten bij ons in de tuin in Noordwijk gebruikt. Daar hadden we alleen maar stenen en was het niet al te veilig. Door Fons in het bedje te zetten kon hij veilig en afgebakend spelen. Ik vind dat een fijn idee en Fons kan het ook wel waarderen. Ook heb ik hem gebruikt toen we aan het klussen waren in ons nieuwe huis. Het hele huis lag vol met spullen en door Fons in het bedje te zetten hoefden konden we even ons gang gaan.

Maar het allerbelangrijkste, slapen, gaat ook goed in het reisbed. Fons heeft er in geslapen toen we de rest van zijn kamertje al ingepakt hadden en daarna toen we logeerden bij mijn vader. Hij gaat er in slapen zonder problemen, alsof het zijn normale ledikantje is. Ik wil niks anders meer dan dit reisbedje. Wat is dít ideaal zeg!

Met haar €149 is het geen goedkope aanschaf, maar ik kan het iedere ouder die vaak op pad gaat met zijn of haar kindje meer dan aanraden.

3 reacties op “Aeromoov Instant Reisbed

  1. Dat lijkt me inderdaad superhandig! Tot welke leeftijd kun je van dit bedje gebruik maken? En hoe is de dikte van het matrasje? Wij waren laatst in een vakantiehuisje waarbij mijn dochtertje echt geen ondersteuning had aan het “matras” . Het is inderdaad een behoorlijke aanschaf maar het geld wel waard denk ik! Je neemt hem makkelijk mee. Ook handig voor mee naar vrienden die geen box hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten