Zonder man en kind op vakantie

Ik ga binnenkort zonder man en kind op vakantie. Nou ja, vakantie. Ik ga samen met mijn zusje twee dagen de zon op zoeken. Even eruit. De winterdip is heftiger dan ik me had kunnen voorstellen en ik denk dat ik er goed aan doe om even een hele kleine pauze in te lassen. Het idee kwam ineens in me op toen ik met vriendin Joyce aan het chatten was en sindsdien is het niet meer uit mijn hoofd geweest, haha.

Waar ga ik naartoe

Ik kan je vertellen: ik weet het nog niet. Ik vroeg op Twitter advies en kreeg Valencia en Malta te horen. Dat lijkt me beide heerlijk! Ik zat zelf ook nog te denken aan Sardinië, Porto of Lissabon. Of misschien wel Nice of Marseille? Er zijn zoveel mooie zonnige steden en streken waar ik naartoe kan gaan dat ik opeens last krijg van keuzestress.

Mijn eisen voor een tripje naar de zon

Ik kan nu net doen alsof ik er een cultureel tripje van ga maken, maar dat is dus niet zo. Ik ga naar de zon, dus dat is mijn enige eis. Een lekker terrasje, verrukkelijk eten en lekker drinken: dat zijn de eisen. En als ik nog een beetje souvenirs kan shoppen dan is dat ook mooi meegenomen. Voor mij dus geen musea tijdens deze mini-break. Ik. Wil. Gewoon. Zon. De hele dag met mijn met SPF ingesmeerde bakkes in de zon zitten, dat wil ik.

Natuurlijk ga ik mijn mannen enorm missen, maar ik geloof ook dat ik terug ga komen als een iets gezelligere vrouw en moeder. Kom maar door met die tips! Ik wil binnen nu en twee weken de hort op! 🙂

3 reacties op “Zonder man en kind op vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten