Wooly lamb nachtlampje

Fons slaapt al een hele tijd met een soort nachtlampje. We hebben een lampje in het stopcontact wat een sterrenhemel op de muur projecteert. Hij vindt dat heel erg mooi om naar te kijken, maar we merkten onlangs dat hij toch wat onrustig bleef in zijn kamertje. Toen ik van Dreumes Enzo de vraag kreeg om het door hun ontworpen Wooly Lamb nachtlampje te testen zei ik dus direct ja.

Het Wooly Lamb nachtlampje werkt op ledverlichting en heeft een klein zwart aan/uit knopje onderop. Het gaat automatisch na 20 minuten weer uit. Ik gebruik het lampje zelf ook bij het voorlezen. Lekker de gordijnen dicht en het lampje bij het boek wat ik lees terwijl Fons zit te luisteren in zijn bedje. We hebben gemerkt dat een sterker lampje hem alleen maar wakkerder maakt, dus dit is echt een perfecte oplossing.

Heel soms, als mijn meneertje verdrietig is, geef ik het lampje mee in bed. Het lampje is BPA- en ftalaatvrij, dus als hij het eventueel in zijn mond zou stoppen kan dat geen grote schade aanrichten. Ik ben er nog steeds geen voorstander van hoor, maar hij vindt het zo leuk om zelf het lampje aan en uit te doen en wordt daar rustig van, dus als ik ten einde raad ben is dit een fijne oplossing. Via de camera van de babyfoon kan ik hem goed in de gaten houden.  Ik haal het lampje dan weer uit zijn bedje als hij slaapt. Hij blij, ik blij.

Voor de prijs van het Wooly Lamb nachtlampje, €12,95, hoef je het niet te laten. Ik vind dat echt een prima prijs voor een fijn en klein nachtlampje. Fons is er ook gek op en dat is toch het allerbelangrijkste. Het fijnste vind ik nog wel dat je hem doordat hij op batterijen werkt overal kunt gebruiken. Zo gebruik ik hem ook wel eens als afleiding tijdens het luier verschonen bijvoorbeeld. Kan Fons lekker het lampje aan en uit doen en ik snel zijn luier verschonen zonder dat hij alle kanten op draait.

Gebruik jij ook een nachtlampje voor je kindje?

Reactie op “Wooly lamb nachtlampje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten