Win kaartjes voor de film Before I fall

Wat vind ik het heerlijk om mezelf te verliezen in een film. Als moeder heb ik er ietsje minder tijd voor dan voorheen, maar nog steeds kijken mijn man en ik graag een film. Naar de bioscoop gaan vind ik heerlijk. Lekker hard geluid, groot scherm, wat lekkers op schoot, drinken binnen handbereik, ik hou daar wel van. Vandaag mag ik kaartjes voor de film Before I fall weg geven.

Deze film is vanaf 20 april te zien in de bioscoop. De film gaat over Samantha. Zij heeft alles voor elkaar. Perfecte vrienden, perfecte relatie, perfecte toekomst. Totdat alles verandert.

 

‘Op een ochtend wordt Samantha wakker, maar zonder toekomst. Elke dag opnieuw beleeft ze dezelfde dag tot aan het noodlottige einde. Gevangen in deze herhaling begint Samantha zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Ze probeert het mysterie te ontrafelen van haar ineens ontspoorde leven, maar daarmee ontdekt ze ook geheimen over haar vrienden. Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Niet alleen zijzelf, maar ook de mensen om haar heen moeten veranderen … Voordat de tijd om is!’

Bekijk hieronder de trailer:

Ik mag 3 keer 2 kaartjes voor de film weg geven. Wil jij kans maken op zo’n setje bioscoopkaartjes? Laat dan in een reactie weten wat jouw favoriete film is. Zo geef je mij en mijn lezers weer wat inspiratie, altijd leuk!

Ik vind het leuk als je de winactie deelt op Twitter of Facebook en mij daar volgt, maar dat is zeker niet verplicht.

Mee doen kan tot en met 19 april. Zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.

11 reacties op “Win kaartjes voor de film Before I fall

  1. Heerlijk de bioscoop al is de laatste keer te lang geleden. Mijn favoriete film is er eentje uit 2014 Philomena. Ik doe graag mee!

  2. Ben al eeuwen niet in de bioscoop geweest dus mijn favo film is een oudje ‘donnie brasco’ al zeker 80 keer gezien. Not kidding
    Deze film klinkt mij wel goed in de oren en heb ook een ‘slachtoffer’ op het oog om mee te nemen

  3. Een avondje bios is altijd leuk maar we doen dit denk ik allemaal veel te weinig. Daarom doe ik graag mee aan je winactie 🙂
    Mijn favo film ever is denk ik toch The Shawshank redemption. The green mile staat op een goede 2e plaats.

  4. Mijn favoriete film allertijden is Far & Away…..een oudje maar zo geweldig verhaal met Tom Cruise en Nicole Kidman. Over het zoeken naar de “droom” in Amerika als Ieren. Ik hou echt van films met een goed verhaal en een boodschap. Ik ben ook vet fan van Disney-films maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit.

  5. Captain Fantastic is een aanrader! Over een vader die zijn gezin opvoedt in de bossen maar door een gebeurtenis gedwongen wordt om deze plek te verlaten en waarbij zijn ideeën over opvoeding uitgedaagd worden. Interessant en mooi neergezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten