Slabbetjes van Kleine Lucas

Sinds Fons heel klein is gebruik ik slabbers voor hem. Eerst was dat omdat hij alles onder spuugde en nu gebruiken we slabbers omdat hij lekker veel kwijlt. Ik heb inmiddels slabbetjes van veel verschillende merken gehad. Zara, Zeeman, Hema, H&M, ik testte ze allemaal. Maar mijn favoriete slabbetjes zijn die van Kleine Lucas.

Kleding voor prematuren van Kleine Lucas

Kleine Lucas heeft niet alleen slabbetjes te koop, maar is vooral bekend vanwege haar kleding voor prematuren. Rompers, shirtjes, broekjes, couveusedekentjes, eigenaresse Nicole maakt het allemaal. Ze is zelf moeder van een prematuur en weet dus precies waar je als ouders behoefte aan hebt. Nicole maakt kleding vanaf maat 34 tot en met maat 48. Als je kindje aan allerlei apparatuur in de couveuse ligt kan het nog geen kleding aan, maar zodra het wel kan is het lastig om kleding te vinden in kleine maten. Daarom ben ik blij dat ik Kleine Lucas heb gevonden. Niet dat ik hoop dat ik het ooit nog nodig zal hebben, maar ik vind het wel tof om het merk aan anderen te kunnen laten zien. Dan weet jij dat er ook echt hele leuke kleding te koop is voor je kindje als het prematuur geboren is.

Slabbetjes van katoen en fleece

De slabbetjes van Kleine Lucas zijn voor Fons perfect omdat ze zo ontzettend veel vocht kunnen vasthouden. Ze zijn gemaakt van katoen/tricot en hebben een fleece achterkant. De slab is aan te passen aan de grootte van je kindje doordat er twee drukknopen op zitten. Ik bestelde onlangs vijf nieuwe slabbers, want Nicole heeft een kortingscode: je krijgt met de code FEEST 50% korting als je vijf of meer slabbetjes besteld. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik ben gegaan voor een paar neutrale stoffen en een gekke, met sushi. Gewoon, omdat ik zo gek op sushi ben haha.

Wat is jouw favoriete merk slabbers?

Reactie op “Slabbetjes van Kleine Lucas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten