Plaatjes kijken #14

Het is alweer eeuwen geleden dat de laatste versie van Plaatjes kijken online kwam. Zeg maar gerust zo’n vijf maanden geleden. Oké, dat is geen eeuwen, maar je begrijpt me wel. Het leek me wel leuk om nu weer eens wat foto’s te laten zien van de afgelopen tijd. We wonen immers nu aan de andere kant van Nederland en zien hele andere dingen als we op pad gaan.

Dit is de lekkerste decaf koffie die ik tot nu toe in de supermarkt heb kunnen vinden. De cafeïnevrije oploskoffie van Douwe Egberts vind ik echt smerig, maar dit is een prima variant voor een lekkere koffie verkeerd. Ik stuurde deze naar een vriendin die zwanger is, want stiekem schaamde ik me een beetje voor de smerige Douwe Egberts koffie die ze onlangs bij me kreeg haha.

In mijn eentje een boterham met kaas en komkommer eten als Fons wakker is zit er niet meer in haha. Hij trekt zó de komkommer van mijn brood.

Het tofste van in Steenwijk wonen is dat we in de buurt van mijn familie wonen. Ik ging zonder mijn mannen met ze eten bij Konbu Streetfood in de Oosterstraat in Groningen. Zó lekker eten daar! Echt, ik raad het iedereen aan!

De kat van mijn zus en zwager kwam een maandje logeren. Fons en Link zijn hele dikke matties van elkaar. Zo leuk om te zien.

Een ochtendwandeling met de honden in het bos bij mijn vader. Het licht was zo mooi! Ik hou van het bos, dat moge duidelijk zijn.

Lekker in de tuin van mijn vader klieren. Er staan daar veel bomen, planten en bloemen, dus Fons kan zijn geluk niet op daar. Ik deed nog een poging om hem uit het zand te houden, maar dat is natuurlijk niet te doen.

In mijn eentje een glas water drinken zit er ook niet meer in.

Ik ging met mijn mannen naar Burgers’ Zoo in Arnhem. Voor Fons was het zijn eerste tripje naar de dierentuin en hij vond het fantastisch. Binnenkort gaan we naar Wildlands in Emmen, dat wordt vast ook heel leuk.

In Steenwijk staat de netste en schoonste Zeeman die ik ooit heb gezien. Echt, wat een geweldig fijne winkel. Ik heb de dames daar ook een compliment voor gegeven, want dit was echt heel fijn winkelen. Zo zouden alle filialen van Zeeman er uit moeten zien!

Hier was goed te zien dat ik zwanger was. Als ik naar deze foto kijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht, ook al ben ik niet meer zwanger en heb ik daar veel verdriet van. Ik kijk nu al uit naar een volgende zwangerschap en mijn groeiende buik.

Fons (en zijn wortel) kijken altijd graag onder de bank om te checken of daar nog poesjes verstopt zitten haha.

Die triomfantelijke bakkes als hij heeft gesmeten met zijn eten… Ik kan maar moeilijk wennen aan die zooi op de grond, maar Fons vindt het helemaal fantastisch als hij zelf mag eten. Ach jongen, doe maar lekker hoor.

Mijn man verlengde ons terras zelf omdat we onze hoekbank graag in de tuin wilden hebben. Ik vind het knap hoor. Mijn meneer zit overdag de hele dag achter de laptop, maar hij blijkt over verborgen talenten te beschikken haha.

We aten sushi in Meppel. Niet heel denderend, maar wel oké om de sushi-honger te stillen. Ik denk dat we binnenkort maar eens naar Zwolle moeten voor goede sushi.

Een vriendin stuurde me een doos met brownies. Zooooo lekker! Mijn man en ik hadden ze binnen 2 dagen op. Oeps!

Zodra Fons wakker is gaat de speelgoedkist open en trekt hij er álles uit. Ik moet er zó om lachen. Nadat ik deze foto had gemaakt kukelde hij er bijna in haha.

Zo drinkt meneer uit zijn beker. Ik vind het gek, maar kennelijk gaat het zo beter.

Hij moet overal met zijn neus bovenop zitten. Ik geef hem geen ongelijk hoor, het is natuurlijk ook allemaal superinteressant!

Mijn man en ik hebben allebei een fietsstoeltje, heel handig! Afgelopen zondag maakten we een ritje door de buurt. We fietsten naar Havelte (naar ’t Hunebed, mocht je eens in de buurt zijn) waar we lunchten en waar Fons even een rondje kroop door de speeltuin. Er is daar genoeg te doen voor kinderen, dus wat mij betreft een vette tip voor ouders die de kinderen even uit willen laten haha.

’s Avonds kwamen mijn broer, zus, vader en zwager om te barbecueën. Maar: mijn zusje bracht sushi voor me mee. Heerlijk! Ik heb dus ook niet zoveel vlees meer gegeten haha. Ze kocht het trouwens bij de Albert Heijn. Ik wil ook een Appie met een sushicorner!

Mijn vader stuurde op weg naar huis deze foto, gemaakt vanuit de auto. Hij rijdt altijd door een natuurgebied waar deze fluffies los rond lopen.

Zo, dat was het weer! Ik heb respect als je alles hebt gelezen haha. Ik wens iedereen een fijne dinsdag!

Reactie op “Plaatjes kijken #14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten