Plaatjes kijken #13

Maandag is de perfecte dag om gewoon even plaatjes te kijken, dus dat is wat we vandaag gaan doen. Zelf kijk ik ook altijd alle diaries die ik online kan vinden, dus waarom niet mijn eigen diary ook online zetten? Misschien moet ik er maar een wekelijks terugkerend evenement van maken? Zegt u het maar.

Sinds de grote haaruitvalperiode na de bevalling slik ik deze units. Het helpt enorm, want sindsdien valt mijn haar niet meer zoveel uit en begint er babyhaar te groeien. Fijn! Al staat het wel gek, die korte krulletjes.

‘Fons, lach eens naar de camera?’ En dan krijg je dus dit haha. Schattig!

Jullie hebben er al heel veel over kunnen lezen, maar ik was dus bij de Negenmaandenbeurs. De rechter romper had ik nog willen kopen, maar ik heb er geen tijd meer voor gehad. De nieuwe bamboe rompers zijn zó leuk! Wat ik wél kocht vind je hier.

Een workshop hydrofiele doek beschilderen van BORO*MINI met onder andere Joyce. Gezellig!

De nieuwe Maxi-Cosi Stella wagens vind ik zó mooi! Ik heb nu een Maxi-Cosi Mura waar ik ontzettend tevreden over ben en ik zou voor de volgende baby deze wel willen hebben.

Maar er waren nog veel meer mooie wagens hoor! Deze van Joolz is ook een plaatje. Ik snap alleen die stang in het midden nooit zo. Ik wilde nog naar de functie ervan vragen, maar ik ben het vergeten. Ik denk dat het voor het tillen is trouwens, maar het lijkt me eigenlijk best wel in de weg zitten als je met je kleintje op pad bent en hem of haar even snel moet pakken.

Zelf een flesje drinken gaat nog niet zo lekker. Hij steekt de speen wel in zijn mond, maar weet vervolgens niet hoe hij hem omhoog moet tillen.

Zo’n dag. De magnetronschaal viel op de grond terwijl Fons schreeuwde om zijn fles. Goede timing, Marije. Inmiddels hebben we weer een nieuwe schaal en is de magnetron zo goed als nieuw.

Blij ei met zijn Activity Olifant van Fisher-Price.

Mijn broertje kwam langs en hij wilde graag sushi eten. Oké, dat kan! Toevallig zit er in Noordwijk een waanzinnig goede sushitent (Mizumi heet het restaurant, voor de geïnteresseerden onder ons), dus daar bestelde ik wat lekkers. Het ging allemaal schoon op.

Ondertussen chillde Fons bij mij op schoot met zijn voeten op tafel. Schattig!

Hier moet ik altijd wel om lachen, die laser ogen die in de camera van de babyfoon kijken.

Ik maak niet meer zoveel mee de laatste maanden. Op zaterdagavond vouwde ik deze enorme mand weg.

Een koekje van De Kleine Keuken. Er zit alsnog veel suiker in, maar ik geef liever dit dan een nóg zoeter koekje. Fons vond het lekker, maar had na een kwart te hebben nat gelebberd het wel weer genoeg. Hij lijkt totaal niet op zijn moeder, haha. Ik hou wel van lekkere zoete koekjes 🙂

Gymnastieken op het aankleedkussen. Fons had een romper aan die we van de buurvrouwen hadden gekregen, dus die moest ik even showen via WhatsApp.

Mijn favoriete roodharigen bij elkaar. ’s Ochtends lekker even chillen op de grond. Chef komt er altijd bij liggen, heel schattig.

Afgelopen vrijdag kwam het cadeautje voor mijn man binnen. Hij was vorige maand jarig en ik had hem voor de gek gehouden door te zeggen dat ik zijn cadeautje te laat had besteld en dat het uit Amerika moest komen. Hij had helemaal niks door en was ontzettend verrast toen de postbode afgelopen vrijdag de Nintendo Switch en Zelda kwam brengen. Ik geloof dat ik bonuspunten heb gescoord haha.

Zaterdag was ik bij mijn vader en dan ga ik bijna altijd even langs bij mijn favoriete bloemen- en woonwinkel Winanda’s Jaargetijden. Daar kocht ik deze kaars van WoodWick. Hij ruikt echt verrukkelijk, maar kan ik kan maar niet wennen aan dat open haard geluidje wat er van die lont komt. Doet u mij maar een gewone lont, haha. Mocht je trouwens in de buurt van Winanda’s Jaargetijden wonen, ga daar dan zeker eens kijken. Het is een huis was is omgetoverd tot bloemenwinkel en in elke kamer vind je ook woonaccessoires en dergelijke. Ik wil die hele winkel wel kopen haha.

Ik voelde me gisteren bekeken toen ik in de keuken stond en jawel: kater Sammie zat naar me te kijken door de lichtkoepel haha. Hoi. 

Met het brood nog op zijn kin ligt Fons op de grond. Hij wil tegenwoordig de hele dag op zijn buik liggen zodat hij kan oefenen met kruipen. Het begint te lukken. Dan maakt hij kleine hupsjes waardoor hij een beetje vooruit komt. Schattig!

En naast kruipen wil hij ook steeds staan. We hadden het tuigje uit de Stokke Tripp Trapp gehaald, maar ik vrees dat die er snel weer in moet. Dit gaat natuurlijk gevaarlijk worden, haha.

Zo, dat waren de afgelopen twee weken. Zoals jullie zien ben ik veel thuis geweest met Fons en ik denk niet dat de komende weken heel veel spannender gaan worden. Wel wil ik elke dag weer meer gaan wandelen en vaker thuis gaan sporten. Ondertussen ben ik bezig met bepalen wat we nog moeten opknappen aan het huis voordat we het te koop kunnen zetten. Sowieso komt er een nieuw likje verf aan de binnen- en buitenkant van het huis, gaan we de badkamer opfrissen en wil ik een nieuwe aanrechtblad en kookplaat in de keuken. Heerlijk vind ik dat, veranderingen in het huis aanbrengen. Nu nog de tijd vinden om het allemaal uit te voeren.

Reactie op “Plaatjes kijken #13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten