Petit&Jolie Nourishing Cream

Fons heeft last van een droge huid. Vooral met het gure weer in de winter was er bijna niet tegenop te smeren. Vooral zijn voorhoofd en wangen moesten het ontgelden. Ik heb inmiddels meerdere crèmes in huis, maar niks leek echt goed te werken. Toen de Nourishing Cream van Petit&Jolie binnen kwam wist ik dan ook niet hoe snel ik het op Fons’ gezicht moest smeren. Bovenstaande foto met Maine Coon Chef is misschien niet de mooiste foto, maar omdat hij een paar dagen na het maken van de foto is overleden vond ik het wel gepast om deze te gebruiken. 🙂

Nourishing Cream van Petit&Jolie

De Nourishing Cream is een vette crème die speciaal ontwikkeld is voor de zeer droge huid op het gezicht en het lichaam. Het zal niet alleen in tijdens de koude en gure winterdagen van pas komen, maar ook heel fijn zijn na een warme zomerdag vol zon en zeewater. De crème bevat biologisch geteelde shea butter en amandelolie. De Nourishing Cream is trouwens niet alleen geschikt voor op het gezicht, maar kan ook gebruikt worden voor het lichaam. Fons heeft ook een droge huid op zijn beentjes, dus ook daarvoor gebruik ik de crème.

Mijn mening over de Petit&Jolie Nourishing Cream

Als ik meteen een verbeterpuntje mag noemen dan zou ik zeggen dat een klikdop wel heel handig zou zijn. De crème zit nu in een tube met een schroefdop en dat vind ik best irritant als ik maar één hand vrij heb tijdens het verschonen en verzorgen van Fons. Qua gebruik is de crème wel heel prettig. Hij smeert makkelijk uit en laat geen witte waas achter. De crème ruikt lekker, maar niet overdreven sterk.

Fons’ wangen en voorhoofd zijn na ruim een week gebruik aanzienlijk zachter. De roodheid was na een paar dagen al verdwenen en de droge plekken zijn nu ook bijna weg. Kortom: dit is een fijne crème voor de tere babyhuid van mijn kleine man. Een tube Nourishing Cream kost €8,95. Wat mij betreft een prima prijsje voor een fijne crème die goed werkt.

Wat gebruik jij graag om de huid van je kindje te beschermen en verzorgen?

Reactie op “Petit&Jolie Nourishing Cream

  1. Wat een leuke verpakking! Ik zie het merk steeds vaker langs komen, maar ken het zelf nog niet. Al kan ik me voorstellen dat de verpakking wel praktischer zou kunnen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten