Waar ik naar uit kijk deze zomer

Normaal ben ik niet zo van de zomer. De zomer is me veel te warm, veel te klam en veel te lang. Velen zullen me wel voor gek verklaren, maar ik hou er gewoon niet van. Maar nu heb ik een pracht van een zoon. Een zoon die in de zomer jarig is. Dus vandaag vertel ik waar ik naar uit kijk deze zomer.

 • Fons’ eerste verjaardag. Op 30 juni is het alweer een jaar geleden dat hij werd geboren. Het is allemaal zo snel gegaan! Niet normaal! De tijd gaat met een baby echt 30 keer sneller, haha.

 

 • Fietstochtjes maken op mijn elektrische fiets. Uiteraard samen met mijn goed ingesmeerde roodharige zoon, want die gaat anders natuurlijk levend verbranden in het zonnetje.
 • Met Fons op mijn rug door de branding wandelen. Gisteren probeerden we even het rugdragen en hij vindt het fantastisch. Voor op de buik dragen is hij te zwaar en zijn mijn rugspieren te zwak, dus ik vind dit een positieve verandering.

 

 • De eerste stapjes van Fons. Hij loopt nog lang niet hoor. Eerst maar eens kruipen. Maar dikke kans dat hij deze zomer zijn eerste stapjes gaat zetten. Jullie mogen je alvast voorbereiden op veel eerste-stapjes-spam op mijn blog en social media kanalen haha.
 • Uitkijken naar een nieuw huis. Misschien is ons huis deze zomer wel verkocht en kunnen we al op zoek naar een mooi huurhuis? En waar gaan we dan wonen? Meppel? Steenwijk? Of toch de stad Groningen? Of misschien wel een boerderijtje ergens in de krochten van Drenthe? Ik weet het nog niet en dat maakt me soms wel een beetje onrustig. Wist ik maar wanneer we echt konden gaan zoeken, dat zou het allemaal wat rustiger maken.
 • Lekker lunchen en dineren op het terras. Ik ben geen voorstander van mijn kind uren later dan normaal op bed leggen, maar een keertje vroeg uit eten en ’s middags overheerlijk lunchen op het strand moet kunnen. Ik heb er nu al zin in. Ik ben ook heel benieuwd wat Fons deze zomer allemaal graag eet en of hij al wat meer groenten eet dan nu.

Nou ja, dat zijn heel wat dingen om naar uit te kijken. Het draait vooral om Fons, maar ja: ons leven draait ook gewoon om Fons. Voordat ik een kind kreeg had ik nooit gedacht dat het zo allesomvattend zou zijn, maar ik hou van elke verandering die het met zich mee brengt. En als het even tegenzit, want dat zit het écht vaak genoeg, dan denk ik: dit gaat ook weer voorbij haha.

Waar kijk jij naar uit?

5 reacties op “Waar ik naar uit kijk deze zomer

 1. Dat zijn heerlijke dingen om naar uit te kijken! Ik kijk uit naar de geboorte van onze zoon al is dat nog in de lente. En naar alle mooie eerste keren die we dan samen gaan beleven 😍😍😍

 2. Ik kijk dus helemaal niet uit naar de tijd dat jij misschien gaat verhuizen 🙁
  #vindikdusechtnietleuk
  Wel kijk ik uit naar gezellige tijden, Mr Fons te zien lopen (de partypooper door op 30 juni geboren te worden 🙂 )en gezellig sushi te eten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten