Naar Bad Bentheim

Binnenkort gaan we met z’n drietjes naar Bad Bentheim. Mijn man zei graag een keertje naar Duitsland te willen, dus ik was al even aan het kijken waar we dan naartoe zouden kunnen. We vinden het het leukst om in een B&B of AirBnB te zitten, want dat voelt meer huiselijk en dat vinden we fijn. Een hotelletje bezoeken hebben we met Fons ook nog niet gedaan trouwens. Het lijkt me lastig om niet even makkelijk een fles of eten klaar te kunnen maken. Kortom: laat ons maar in een huisje of appartementje zitten.

Onlangs vertelde ik aan een vriendin dat we graag naar Duitsland wilden. Ze vertelde meteen dat ze een kennis heeft met een bed & breakfast in Bad Bentheim. Ik kende de plaatst wel, ben er vroeger wel eens geweest, maar ik had er nu nog niet aan gedacht. Maar na de website van de B&B bezocht te hebben waren we om. Wat een leuke plek! Ik mailde nog even of we onze Aeromoov kwijt konden in de kamer en toen we daar een positief antwoord op kregen boekte ik meteen een appartement. Heerlijk!

Nu komt natuurlijk mijn vraag: heb jij nog tips om te doen in Bad Bentheim? We gaan sowieso lekker wandelen, want de B&B zit naast het park. Ook gaan we zeker weten naar de DM, mijn favoriete Duitse drogist. Dit keer wil ik eindelijk eens Babylove luiers kopen om te testen. De kosten van de Pampers lopen de spuigaten uit, dus ik ben benieuwd of Babylove mij tevreden kan stellen haha. Naast wandelen en een beetje shoppen zijn we ook nog op zoek naar fijne restaurants. Voorwaarde is wel dat Fons lekker met ons mee kan zonder scheve gezichten, natuurlijk.

Ben jij wel eens in Bad Bentheim geweest? Wat mogen we niet missen?

Bron header: Villa Eltins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten