Het mooiste hotel waar ik sliep: Marina Bay Sands Singapore

Al sinds 2004 kom ik regelmatig in Indonesië. Ik heb daar familie wonen en probeer ze elke 2 jaar te bezoeken. Omdat de familie vlakbij Singapore woont is die prachtige stad de meest logische keuze om op te vliegen. Ik ben al vaak in de stad geweest en sinds het Marina Bay Sands is gebouwd stond dat op mijn bucketlist wat betreft hotels om in te slapen.

Vlak voordat ik zwanger raakte ging ik op vakantie met mijn zusje. We maken elk jaar wel een tripje met z’n tweetjes en meestal is dat in Europa. Maar we besloten om nu onze familie op te zoeken. En omdat we onszelf zielig vonden omdat onze moeder vlak daarvoor was overleden vonden we dat we wel een nachtje in het Marina Bay Sands verdienden. Tsja, je moet toch iets verzinnen om die belachelijke €400 per nacht recht te breien.

Bron foto header

Marina Bay Sands Infinity Pool

Het Marina Bay Sands is vooral bekend om haar infinity pool. Een zwembad op de 57e verdieping, alleen toegankelijk voor gasten. Je geniet daar van een werkelijk fantastisch uitzicht. Prachtig! En belachelijk druk, dat ook.

Uitzicht vanaf het observatiedek. Langs het reuzenrad zie je de F1 baan van Singapore. Lekker scheuren langs het water.

Mocht je niet in het hotel verblijven, maar toch van het uitzicht willen genieten, dan kun je ook naar het observatiedek. Net zo mooi, maar dan zonder zwembad. Het hotel is zo groot dat er van alles te doen is. Er zit onder andere een enorm winkelcentrum, een museum, concertzalen en heel veel restaurants bij. Er is dus genoeg te doen.

Kamer upgrade

Wij hadden geluk. We boekten de goedkoopste kamers, maar we werden uit de rij gehaald en moesten achter een medewerker aanlopen. We werden naar de VIP check-in gebracht. Daar mochten we onder kroonluchters onder het genot van een koud watertje wachten tot we aan de beurt waren. We kregen een upgrade naar een Premium Room.

Mijn zusje en ik met uitzicht op de stad en onze familie met uitzicht op de stad én de zee. Echt, wat was dát gaaf! ’s Avonds heb ik op de bank voor het raam genoten van de fonteinen in het meertje voor het hotel. Man man man, dat was genieten. Na een geweldige nachtrust stonden mijn zus en ik om 6 uur op om vanuit het zwembad de zonsopkomst te bekijken. Ook al zo gaaf!

Na een zwemsessie was het tijd voor ontbijt. Dat kost ook weer zo belachelijk veel geld, op dat moment was het €33. Daarvoor werden we door een kelner naar onze keurig gedekte tafel gebracht en mochten we uit allerlei verschillende gerechten een keuze maken. Uiteraard mochten we zoveel eten als we wilden. Het is jammer dat ik er geen foto’s durfde te maken, maar het was fantastisch. Ik weet eigenlijk niet of je als niet-hotelgast er ook mag ontbijten, maar ik zou het zeker doen als je in de buurt bent.

Waar voor je geld

Al met al was dit een hele mooie ervaring. Je moet er even voor sparen, maar ik vond het het allemaal waard. De service is fantastisch en écht veel beter dan een gemiddeld hotel, de kamers zijn fantastisch, de handdoeken zachter dan zacht, de douche heerlijker dan heerlijk en het eten lekkerder dan lekker. Kortom: een aanrader. Ik zou hier ook nog wel eens met mijn mannen willen logeren. Ik ga alvast sparen!

Wat is het mooiste hotel waar jij ooit sliep?

2 reacties op “Het mooiste hotel waar ik sliep: Marina Bay Sands Singapore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten