Mijn nieuwe laptoptas

Als thuisblijfmoeder vond ik een blitse laptoptas niet zo nodig. De laptoptas die ik voor mijn werk gebruikte voldeed nog prima en dus nam ik deze altijd mee als ik naar mijn vader (of de koffiebar) ging om te werken. Maar uiteindelijk vind ik het maar irritant, dat gesleep met twee tassen. Tijd voor een laptoptas en shopper in één zodat ik maar één tas mee hoef te nemen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe laptoptas zien.

Mijn tas moet aan een paar criteria voldoen:

  • er moeten genoeg vakjes in zitten voor mijn telefoon, visitekaartjes, lipstick (die ik stiekem nooit gebruik, maar je zal het maar nodig hebben), tandenstokers en meer van dat soort dingetjes.
  • hij moet groot genoeg zijn, dus ik moet niet mijn spullen er in hoeven proppen.
  • hij moet zwart of cognacbruin zijn.
  • voor de laptop moet een apart vak aanwezig zijn zodat mijn nieuwe laptop goed beschermd is.
  • de hengsel moeten over mijn schouder passen.
  • er moet ook nog ruimte zijn voor eten, een luier en billendoekjes voor Fons.

Al mijn wensen werden beantwoord door de de Burkely laptoptas uit de businesscollectie van Duifhuizen. Ik vind het een prachtige tas en hij past goed bij mij en mijn outfits. Ik vind de tas niet uitstralen dat het een laptoptas is en dat maakt hem juist zo tof. Ik draag heb inmiddels ook als ik mijn laptop niet bij me heb. De tas biedt ruimte voor een laptop van bijna 16 inch. Mijn laptop is bijna 14 inch, dus ik heb nog wat ruimte over. Mijn oude laptop was 15,6 inch en die past er ook prima in. Kortom: je hoeft geen inieminie laptop te hebben om hem in de tas kwijt te kunnen. Daarnaast past mijn overige zooi er ook nog in. In de tas zelf zitten genoeg vakjes met rits, aan de buitenkant zitten twee grotere vakken met een rits en aan de achterkant zit over de gehele breedte van de tas een vak, wederom met rits. Genoeg veilige opbergruimte dus.

De komende jaren ben ik weer voorzien van een prachtige tas en ik weet zeker dat ik er veel plezier van zal hebben. Bedankt voor deze prachtige tas, Duifhuizen!

Heb jij een aparte tas voor je laptop of combineer je dat het liefst met je gewone tas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten