Mi Toetie prematuur boekje

Een dagboekje bijhouden voor Fons bleek voor ons best lastig. In het boekje wat ik had was geen ruimte voor de dingen die ik wilde beschrijven. Daarom heb ik samen met mijn man wel een summier dagboekje bijgehouden in de weken in het ziekenhuis, maar daarna bleek het lastig om het aan te blijven vullen. Het Mi Toetie prematuur boekje is een boekje wat je vanaf de geboorte al kunt gebruiken. Er is genoeg ruimte voor je eigen verhalen, het bijhouden van de onderzoeken, extra foto’s en ook de verpleegkundigen kunnen wat schrijven. 

Ik heb dit soort boekjes nog nooit gezien en vind het ontzettend leuk dat dit nu gemaakt is. Mocht ik bij een eventuele volgende baby weer te vroeg bevallen, wat ik natuurlijk niet hoop, dan schaf ik meteen dit boekje aan. En nu maar hopen dat het dan niet net zoals nu uitverkocht is haha. Het boekje telt 122 pagina’s en kost €29,95.

Heb jij ook altijd een dagboekje bijgehouden?

 

 

2 reacties op “Mi Toetie prematuur boekje

  1. Ik heb een 1e jaar boekje voor Benthe, van Pooh. Dit ging van week 1 t/m 4 en nu per maand. Ook komen er extra onderwerpen aan bod. Daarnaast denk ik dat bijv Instagram en de Milestone cards ook helpen 😉 Mijn plan is om een fotoboek + beschrijvingen te maken van elk jaar (?)

  2. Ik heb in het ziekenhuis een dagboekje bijgehouden. De verpleegkundigen vergaten het steeds 😉 Ik heb ool het babyboek voor prematuren, maar ik vind deze van Mi toetie veel leuker, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten