Mama gaat naar Parijs

Zo, deze mama gaat naar Parijs. Nadat we heel wat plaatsen hebben overwogen is het gewoon wat simpels geworden. Soms ben ik zo wispelturig, ik word echt gek van mezelf haha. Parijs is lekker dichtbij, de tickets met de trein waren goedkoop en we zijn er binnen no time. Kortom: heerlijk relaxed. Eén keer eerder ben ik in Parijs geweest, een jaar of vijf geleden geloof ik. Mijn zusje is er nog nooit geweest, dus dat is altijd leuk.

De vorige keer dat ik in Parijs was hadden mijn man een studio gehuurd via Wimdu. Hartstikke centraal gelegen, maar superwarm en heel erg gehorig. Voor dit tripje denk ik dat we voor een hotel gaan. Maar welk hotel? Echt géén idee nog! Sowieso willen we graag in het centrum zitten. Misschien zelfs dichtbij Gare du Nord, zodat we geen halsbrekende toeren hoeven uit te halen als we aankomen en weg gaan.

Op mijn wensenlijstje staan weinig attracties, maar er zijn wel een aantal dingen die ik wil zien in Parijs:

  • De Eiffeltoren. De vorige keer gingen we daar niet in vanwege de lange rij, maar we gaan het gewoon nog een keertje bekijken. Als er geen rij staat gaan mijn zusje, mijn hoogtevrees en ik gewoon naar boven. Brrrr, krijg er nu al rillingen van.
  • Een boottochtje. Noem mij maar oma. Oma Marije vindt het namelijk fantastisch om een boottochtje te doen. Heerlijk even varen, allemaal bezienswaardigheden in korte tijd bekijken en genieten van de stad.
  • Croissantjes eten. Duh.
  • Een gebakje scoren bij Ladurée.
  • Heel veel terrasjes bezoeken.
  • Shoppen bij Sephora, want: MAKE-UP!

Heb jij tips voor me wat hotels betreft? Ik hoor ze graag!

3 reacties op “Mama gaat naar Parijs

  1. Parijs is altijd een goed idee! Leuk hotel: Ibis styles hotel recht tegenover Gard du Nord. Minder dan 1 minuut lopen. Eenvoudig maar prima hotel. Wel een kleine ontbijtzaal maar mét croissants 😉

  2. So far voor bakken in de zon haha! Maar, als het zonnetje schijnt en je tegelijkertijd kunt smullen en shoppen, wordt je daar beslist ook heeeeel blij van! Even lekker er tussenuit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten