LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney

Wie had ooit gedacht dat ik een redhead zou baren? Ik niet hoor! Nu moet je je kinderen altijd extra goed insmeren, maar met een roodharige baby ben ik nóg voorzichtiger. LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. De afgelopen dagen heb ik Fons (en mijn man en mijzelf) meerdere keren met dit goedje ingesmeerd en vandaag kan ik vertellen wat ik er van vind.

Lovea Bio Suncare is 100% natuurlijk

Lovea Bio Suncare staat voor veilig genieten op een 100% biologische wijze. Dit maakt de producten geschikt voor extreem gevoelige huidtypes en de tere huid van kinderen. Er zitten geen parabenen, chemische zonnefilters, kleurstoffen, synthetische parfums en andere chemicaliën in de producten van Lovea Bio. De Sun Spray Kids SPF 50 Disney is, je raad het al, voorzien van leuke Disneyfiguren.

Geen witte waas met Lovea Sun Spray

Toen ik de sun spray voor het eerst op mijn handen sprayde vreesde ik voor een enorm witte waas op het gezicht van Fons. Eenmaal aangebracht bleek dit ook het geval te zijn, maar het is een kwestie van goed uitsmeren. Fons vindt het gelukkig geen probleem als ik zijn gezicht insmeer. Dit is hij namelijk al gewend, want ik smeer zijn droge huid dagelijks in met een crème.

Dit brengt me meteen op het belangrijkste aspect van deze zonnebrand voor kinderen: het is inderdaad geschikt voor de gevoelige huid. Ik heb al meerdere merken getest, maar tot nu toe is de sun spray van Lovea Bio de enige in haar soort die geen uitslag veroorzaakt. Hoppa, dat hebben we maar weer mooi in the pocket. Mijn man en ik gebruiken de sun spray trouwens ook, dus het is echt niet alleen geschikt voor kinderen. Wat mij betreft is dit een fijn product om deze zomer altijd in je tas te hebben. De flacon is er handzaam genoeg voor, dus ruimtegebrek is geen excuus haha.

Lovea is te koop bij Kruidvat, Trekpleister, Holland & Barrett, DIO en DA. Een spuitflacon met 100ML zonnebrand kost €16,99.

Wat is jouw favoriete merk zonbescherming voor je kindje?

Reactie op “LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney

  1. Mijn redhead moet ook goed ingesmeerd worden. Ik gebruik ook factor 50 van Vision. Ook erg fijn in gebruik. We smeren onze blondie er ook mee in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten