Goede schoenen voor je dreumes

Goede schoenen voor je dreumes, ik vind dat ontzettend belangrijk. Natuurlijk koop ik ook wel eens schoenen die niet persé goed zijn voor zijn voeten, maar die ik gewoon mooi vind. Nu Fons gaat lopen ga ik me wat verdiepen in de betere schoenenmerken. Of in ieder geval schoenenmerken die schoenen verkopen die goed zijn voor de groeiende voeten van mijn kind. Schoenen die een flexibele zool hebben, goed om zijn voeten passen en er ook nog eens leuks uit zien. Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om Bunnies uit te zoeken en dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen

Flex Bunnies voor je kind

Er zijn verschillende typen Bunnies verkrijgbaar. Ik kreeg BunniesJR Flex schoenen die passen bij kinderen van 1 tot 4 jaar. De BunniesJR Flex schoentjes hebben een extreem flexibele zool. Hierdoor kan de voet goed afwikkelen. Juist die flexibele zool vind ik zo belangrijk. Er zijn zoveel leuke en misschien wel goedkopere schoenen te vinden, maar ik vind van die schoenen de zool altijd veel te stug. Daarmee verpest ik volgens mij Fons’ voeten en dat wil ik absoluut niet.

De zooltjes van de Flex Bunnies hebben profiel voor extra schokdemping en meer grip op de ondergrond. Nu valt Fons nog regelmatig hoor, maar hij heeft in ieder geval goede steun aan deze schoenen. De Flex variant van BunniesJR is verkrijgbaar in maat 20 tot en met 27. De variant die Fons draag is het model BunniesJR Sjimmie en kost €79,95.

En nu maar hopen dat Fons’ voeten niet al te hard groeien zodat hij deze schoenen nog een paar maanden aan kan. Ik vind trouwens de uitneembare zool met indicator superhandig. Zo kan ik af en toe Fons’ voeten even meten om te kijken of de schoenen niet te klein voor hem zijn. Ik zal namelijk niet de eerste moeder zijn die haar kind in veel te kleine schoenen rond laat lopen…

Wat is jouw favoriete schoenenmerk voor je kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten