Fijne Moederdag!

Vandaag wens ik jullie een fijne Moederdag! Het is mijn eerste echte Moederdag als mama van Fons en dat vind ik stiekem best wel heel erg speciaal. Vorig jaar was ik bijna moeder van mijn buikbaby. Gelukkig vond mijn man dat ook en kreeg ik een hele mooie bos bloemen van hem. Ook al was ik nog geen moeder, ik vond mezelf al wel moeder haha.

Dit is de derde Moederdag die ik zonder mijn eigen moeder vier. De eerste keer Moederdag zonder moeder was verschrikkelijk. Het liefste kroop ik onder de dekens en kwam ik er niet meer onder vandaan. Wat een rotdag was dat. Keihard heb ik zitten janken. Vorig jaar was het al ietsje beter omdat Fons er lustig op los schopte in mijn buik en dit jaar is het hopelijk nóg beter te handelen. Fons maakt me vast wakker door op mijn bakkes te rammen met zijn handjes, door lekker aan mijn haren te trekken en door natte kwijlkusjes te geven. Ik schrijf dit natuurlijk al wat eerder en ik moet zeggen: ik kijk er nu al naar uit. Ik ben maar wat trots op mijn zoon.

Vandaag wens ik ook iedereen die net als ik geen moeder meer heeft een fijne Moederdag. Ook denk ik aan al die vrouwen die zo graag moeder willen worden, maar bij wie het niet lukt. Aan al die vrouwen die moeder zijn van een kindje wat niet meer bij ze is. Aan al die vrouwen voor wie Moederdag niet zo leuk is als het hoort te zijn. In mijn gedachten geef ik jullie allemaal een dikke vette knuffel. Gewoon, omdat het kan.

 

Reactie op “Fijne Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten